een lijn
een volume
niet zomaar
wel daar
waar het moet
en waar het
precies altijd al
is geweest
2007
Brasserie De Markt

Opdracht: herinrichten van een bestaande brasserie

Opzet: Hedendaagse, niet te trendy inrichting waar leeftijden tussen de 25 en 60 jaar welkom zijn. Het interieur moest rust en warmte uitstralen en toch niet opdringerig eigentijds zijn. De eigenaars opdrachtgevers gaven bURO bART vrijgeleide met weliswaar een sterk afgelijnd budget. Niet alleen het interieur maar ook de keuken moest volledig worden vernieuwd, de tuin en het terras zou voor een latere fase zijn. De organisatie werd grotendeels behouden, enkel werden sommige invalswegen en circulatiezones aangepast. Voor het interieur opteerde bURO bART voor een neutrale muurafwerking in brandvrije gyproc geschilderd in beige, vuil lichtgroen, rood en aubergine.