een lijn
een volume
niet zomaar
wel daar
waar het moet
en waar het
precies altijd al
is geweest
Project 1998
Amusementenhal CHIP

Dit project was destijds een voorloper in zijn genre en werd als voorbeeld genomen voor andere gelijkaardige projecten.

Fase 1 bestond uit het volledig renoveren van het hoekpand + de verdiepingen boven het bioscoopcomplex. De verdiepingen kregen studio’s en een bureel. De kroonlijsthoogte werd op 1 lijn gebracht, gevel kreeg een volledige crepi gevelbekleding en nieuwe ramen. Binnenin werd alles vernieuwd.

Fase 2 was het uiteindelijke inrichten van de amusementenhal in het voormalige oude cinemacomplex. Het opzet was een combinatie te zoeken tussen het industriële karakter van de haven- diamant -en goudstad. We opteerden voor metalen loopbruggen en zichtbare aircobuizen in combinatie met goudkleurige muur -en plafondafwerkingen.